UA
RU
Fiskars Discount
UA
RU
Графік роботи контакт-центру: пн-пт 9:00-18:00, сб. 9:00-17:00, нд - вихідний
Замовлення по Email:

Зручна і практична обробна дошка велика Fiskars Norden

Зміст

Обробна дошка - невід'ємний аксесуар, який не тільки забезпечує безпеку і зручність під час нарізання інгредієнтів, а й служить основою для сервірування готових страв. Ми раді представити вашій увазі нову модель - велика обробна дошка Fiskars Norden (арт. 1065712). Цей виріб поєднує в собі функціональність, якість і красу.

Fiskars Norden Cutting board large 1065712

Стильний дизайн і унікальна функціональність

Нова велика обробна дошка Fiskars Norden створена для нарізки та сервірування. Особливий продукт виготовлено з високоякісного дуба, де кожна дошка має свою особливу варіацію текстури. Ця особливість надає кожному виробу свій неповторний елегантний характер, вони не повторюються - всі різні.

Однією з ключових особливостей великої обробної дошки Фіскарс Норден є вбудована чаша. Ви можете використовувати її для різних цілей:

  • Для подрібнених трав.
  • Для подачі дрібних інгредієнтів.
  • Для кріплення точилки для ножів.

Fiskars Norden Cutting board large 1065712

Це дає змогу зберегти чистоту і порядок на робочій поверхні, а також робить процес підготовки інгредієнтів більш організованим. Особливо приємно працювати в поєднанні з японським кухонним ножем Сантоку.

Краї дошки спеціально розроблені для легкого і зручного підйому, що робить переміщення і зберігання виробу максимально зручним. Кожну деталь продумано до дрібниць, щоб задовольнити навіть найвимогливіших кулінарів, чи то Шеф-кухарів, чи то суворих домашніх любителів.

Визнання в усьому світі: фінська якість №1

Новинка від Фіскарс велика обробна дошка Norden розроблена у Фінляндії, країні, відомій своїми високими стандартами надійності. Це гарантує, що кожен товар проходить суворий контроль якості та відповідає високим стандартам безпеки (у вас ніяк не вийде поранитися об кути дошки).

Правильний догляд за обробною дошкою, що охоплює регулярне чищення і сушіння після використання, а також щомісячну обробку спеціальним маслом для дерева, допомагає зберегти її функціональність і зовнішній вигляд протягом десятиліть.

Fiskars Norden Cutting board large 1065712

Ми впевнені на 100% в якості представлених товарів від компанії Fiskars і пропонуємо нашим клієнтам гарантію на весь асортимент даного бренду. Крім того, на нашому сайті сайті ви можете знайти широкий вибір інших кухонних інструментів і аксесуарів, включно з ножами різних типів і розмірів, каструлями, алюмінієвими сковорідками і багатьом іншим. Ми, Fiskars-discount, як офіційний дилер компанії в Україні, співпрацюємо безпосередньо з виробництвом і пропонуємо доступні ціни на весь каталог товарів.

Вам буде цікаво
БІЛЬШЕ ПУБЛІКАЦІЙ
Акція
22.04.2024
Fiskars 375 роки

Fiskars 375 роки

Акція
19.03.2024
Найкраща Пропозиція Сезону

ТОП РОЗПРОДАЖ ! НЕЗВОЛІКАЙТЕ !

Акція
12.02.2024
Розпочни Обрізку з Супер Знижками

Розпочни Обрізку з Супер Знижками