UA
RU
Fiskars Discount
UA
RU
Графік роботи контакт-центру: пн-пт 9:00-18:00, сб. 9:00-17:00, нд - вихідний
Замовлення по Email:

Що потрібно знати про газонокосарки Fiskars

Зміст

Механічні газонокосарки Fiskars це економічні та безшумні пристосування для стрижки газону, які відрізняються чудовими експлуатаційними властивостями. Наведені в рух фізичною силою користувача, вироби прекрасно справляються з обробкою досить великих ділянок трави. А завдяки інноваційним рішенням та найякіснішим матеріалами виготовлення, фінські газонокосарки не тільки ефективні та практичні у використанні, але й зможуть прослужити вам не один рік.

Вигоди від покупки механічних газонокосарок Fiskars

Першою та одною з головних переваг косарок Fiskars - є те, що вони вводяться в дію за допомогою фізичних зусиль, тому не видають надокучливого дзижчання мотора. Гострі як бритви леза пристосувань легко підстрижуть підрослу траву до необхідної висоти. При цьому завдяки зручності та функціональності пристроїв, робота не відніме багато часу та сил. Виробник постарався створити продукт, який максимально задовольняє потреби користувачів.

Важливим моментом є простота фінських виробів. Принцип роботи пристроїв продуманий до дрібниць та не відрізняється складністю. Вироби з механічним приводом дозволяють повністю контролювати рух агрегату та стежити за швидкістю. Косарку можна без проблем відрегулювати, налаштувавши параметри механізму під свої потреби. До того ж, простота конструкції ручних моделей забезпечує їх зносостійкість та довговічність.

Газонокосарка Fiskars

Ще однією особливістю газонокосарок Fiskars можна назвати високу якість лез. Фінські майстри вміють створювати по-справжньому якісні ножі, які довгий час можуть зберігати гостроту. Вони функціонують за принципом роботи ножиць, які є у кожного в будинку: одне нерухоме лезо та кілька рухомих. Виготовлені зі сталі високої марки та заточені за допомогою лазерних технологій, ножі здатні впоратися навіть з самою густою травою. При цьому, для комфорту усі косарки оснащені зручними ручками, які регулюються в залежності від зросту користувача.

Кожна фінська газонокосарка - це результат праці сотень кваліфікованих фахівців. Дані інструменти поєднують в собі багаторічний досвід виробництва господарського приладдя, новітні технології та сучасні матеріали. Вироби проходять ретельний контроль якості й тільки після цього відправляються в продаж. Саме тому купуючи дані вироби можна розраховувати на відмінний результат.

Переваги механічної конструкції

Механічна газонокосарка Fiskars - це не тільки простота конструкції, безшумність та надійність, але й повна безпека користувача. Унікальний продукт фінської компанії створений спеціально для ефективної стрижки трави та збереження навколишнього середовища. Дане обладнання не виділяє вихлопні гази, не видає гучний шум та вібрації. Його конструкція розроблена таким чином, щоб повністю захистити користувача від різних ризиків під час робочого процесу, зокрема від каменів або гілок, які вилітають з лез.

Механічна газонокосарка Fiskars

Технічно, представлені косарки, доведені до досконалості. Вироби вирішують безліч проблем традиційних газонокосарок. Фінські пристрої володіють запатентованою технологією з відмінною ергономікою. Купуючи такий господарський інвентар, ви отримуєте цілий ряд переваг:

  • Легкість переміщення інструменту, найвищу потужність різання, гостроту ріжучих ножів та широкий діапазон висоти підстригання.
  • Поліпшену технологію InertiaDrive, яка виражається в комбінації ріжучого барабана великого діаметра та важких ножів для різання, що створює умови для акумулювання енергії під час роботи на менш «проблемних» ділянках газонів та збільшення потужності різання в два рази при зрізанні гілок, бур'янів або густої трави.
  • Ножі, що розподілені по всій ширині косарки, та довгу колісну базу, що дозволяє оптимізувати позиціонування лез. Така конструкція виключає появу не обстрижених смуг та дозволяє підійти до краю газону в три рази ближче, ніж інші моделі з ріжучим барабаном. Також є можливість регулювати висоту різання від 2,5 до 10 сантиметрів.
  • Унікальну систему різання, що дозволяє скоротити зусилля при штовханні інструменту на цілих 30%.
  • Ергономічність, зручне регулювання ручки, покращений функціонал зміни висоти різання та скидання трави.

Тільки оригінальна фінська продукція

Наш інтернет-магазин є офіційним дилером фінського бренду та реалізує тільки оригінальну продукцію. При цьому ціни на товари залишаються в межах розумного. А все тому що ми вважаємо, що у кожного повинна бути можливість використовувати якісні та надійні знаряддя праці.

Купуючи у нас будь-які вироби, ви можете не хвилюватися про їх справжність. Тим більше що на кожну модель з каталогу йде гарантія. І це не просто слова, а реально діюча угода. Ви зможете без проблем замінити бракований виріб, якщо такий раптом буде, або повернути гроші. Співпраця з нашою компанією дає вам:

  • сервіс європейського рівня;
  • кращі умови на придбання фінських виробів;
  • допомогу досвідчених фахівців;
  • широкий асортимент господарського інвентарю з гарантією;
  • надійного партнера, який ніколи не підводить.

З нашим інтернет-магазином у вас завжди буде все необхідне для дому. Не важливо, що вам потрібно - сучкоріз або ножиці для трави Fiskars. Наша фірма забезпечить вас цим за розумною вартістю. Ми допомогли недорого та якісно оновити садовий інвентар вже сотням клієнтів, тепер така можливість є й у вас. Все що вам потрібно зробити для цього - зв'язатися з співробітниками нашої компанії по телефону. Телефонуйте нам в будь-який час.

Актуальні товари

Хіт
1001658
В наявності
Механічна газонокосарка Fiskars StaySharp ™ 113882 (1001658)
16999 грн
купити
купити
Вам буде цікаво
БІЛЬШЕ ПУБЛІКАЦІЙ
Акція
22.04.2024
Fiskars 375 роки

Fiskars 375 роки

Акція
19.03.2024
Найкраща Пропозиція Сезону

ТОП РОЗПРОДАЖ ! НЕЗВОЛІКАЙТЕ !

Акція
12.02.2024
Розпочни Обрізку з Супер Знижками

Розпочни Обрізку з Супер Знижками