UA
RU
Fiskars Discount
UA
RU
Графік роботи контакт-центру: пн-пт 9:00-18:00, сб. 9:00-17:00, нд - вихідний
Замовлення по Email:

Унікальний ящик-органайзер для домашніх садових інструментів Fiskars

Зміст

Догляд за рослинами - одне з маленьких задоволень у житті, яке зближує нас із природою і покращує самопочуття. Ми раді представити вам свіжу поставку з Фінляндії - ящик для садових інструментів, який поєднує в собі легкість і міцність. Цей домашній органайзер стане незамінним помічником для зберігання і транспортування вашого невеликого садового приладдя.

Fiskars Urban Gardening Tool Box Environment 1071305

Продуманий дизайн і особливості прямо з Європи

Ящик для садових інструментів розроблено з урахуванням потреб садівників, городників і любителів домашніх квітів.

Основні особливості новинки:

  • Місткість. Внутрішній простір дає змогу акуратно організувати зберігання інструментів і обладнання, забезпечуючи легкий доступ до них.
  • Додатковий відсік. Особливістю цього ящика є наявність знімного контейнера, який можна закріпити в різних місцях. Це дає змогу організувати зберігання часто використовуваних предметів, таких як ножиці та секатори. Завдяки цій функції ви завжди будете знати, де знаходяться необхідні інструменти, не витрачаючи час на їхній пошук.
  • Універсальний розмір. Домашній органайзер для садових інструментів Fiskars легко поміщається в шафу, що робить його ідеальним рішенням для зберігання в будинку.
  • Зручне транспортування. Ви можете легко переносити ящик однією рукою, використовуючи спеціальну зручну ручку зверху, або двома руками, вхопившись за бічні виступи.

Fiskars Urban Gardening Tool Box Environment 1071305

Міцність і довговічність

Матеріал, який використовується для виготовлення шухляди і ручок, вологостійкий і не схильний до корозії. Це гарантує його довгий термін служби навіть у разі інтенсивного використання на балконі, в саду або на присадибній ділянці. Легкий, але міцний каркас виготовлений зі спеціальної смоли, що складається на 20% з перероблених матеріалів. Це дозволяє досягти оптимального поєднання легкості для зручності транспортування і міцності для захисту ваших садових інструментів. Завдяки цьому матеріалу ящик не схильний до подряпин і зберігає первозданний вигляд навіть після активного використання.

Fiskars Urban Gardening Tool Box Environment 1071305

Офіційний дилер в Україні: Fiskars-discount

Як офіційний дилер в Україні, ми пропонуємо справжні товари прямо з Фінляндії, які пройшли суворий контроль якості. У зв'язку з цим, ми на 100% впевнені в якості продукції Fiskars, тому надаємо нашим клієнтам гарантію на всі придбані у нас товари.

У нашому онлайн-магазині ви знайдете не тільки контейнери для організації робочого простору від фінського бренду Фіскарс, а й найрізноманітніші інструменти, наприклад, секатори, які допоможуть полегшити догляд за вашим садом, городом і домашніми квітами.